Vrei sa fii milionar ? Joc online de logica, cultura generala si inteligenta

Pe ce suprafata se joaca meciurile de tenis de la Wimbledon ?

  Top puncte azi

  1. 4645
  2. 2120
  3. 1805
  4. 700
  5. 460

 
Anunturi Auto
Statistici
Puncte : 0
Ai raspuns la : 0
Raspunsuri corecte : 0
Raspunsuri gresite : 0
Ai folosit Fifty-Fifty de : 0 ori
Intrebarea nr : 651
Legaturi Sponsorizate
Regulament
Raspuns corect = 10 puncte
Raspuns gresit = -10 puncte
Fifty-Fifty = -5 puncte
Anunturi Imobiliare, case, vile, terenuri, spatii comerciale
Pe ce suprafata se joaca meciurile de tenis de la Wimbledon ?
A: nisip
B: zgura
C: iarba
D: asfalt
Varianta C: Raspuns corect !
Anunturi Imobiliare

Turneul de tenis de la Wimbledon (The Championships, Wimbledon), desfasurat la Londra, in Marea Britanie, este cel mai vechi si mai prestigios dintre cele 4 turnee de Mare Slem (turneele de prim rang din circuitele de tenis masculin, ATP si feminin, WTA). Este al treilea ca ordine pe parcursul anului, dupa Australian Open si Roland Garros.

Turneul se desfasoara in lunile iunie si iulie, pe parcursul a doua saptamani fiind gazduit de All England Lawn Tennis and Croquet Club. Principalele arene ale complexului sunt Terenul Central, cu o capacitate de 13.810 de locuri si Terenul numarul 1 cu aproximativ 11 mii de locuri. Suprafata de joc este iarba.

Acest joc online a fost realizat pentru voi folosind ca sursa de inspiratie celebrul joc de cultura generala denumit in anumite tari "Vrei sa fii milionar ?" iar la noi in tara din cauza inflatiei galopante din acea perioada avea denumirea de "Vrei sa fii miliardar ?". Acest joc online nu respecta intru totul regulile jocului real ci mai degraba isi propune sa va capteze atentia cat mai mult timp si nu doar sa va testeze cunostintele de cultura generala dar si sa contribuie la dezvoltarea acestora. Tocmai din aceste motive nu se joaca contra timp ba chiar mai mult aveti la dispozitie o casuta de cautare care ofera rezultatele intr-o fereastra noua ca sa puteti continua jocul. Miza jocului real era obtinerea unei sume importante de bani, miza jocului pe care noi vi-l oferim gratuit este mult mai mare si anume dezvoltarea culturii generale a jucatorilor. Aveti la dispozitie o gama larga de intrebari si raspunsuri din diverse domenii si ne ocupam in permanenta de diversificarea si dezvoltarea lor.
Va dorim succes si cat mai multe puncte !
Cautari:vrei sa fii milionar joc online, intrebari de la vrei sa fii milionar, joc gratis vrei sa fii milionar in romana, jocul de cultura vrei sa fii milionar in romana, vreau sa fiu milionar in romana, jocuri cu vrei sa fii milionar, joc cultura generala vrei sa fii milionar, intrebari si raspunsuri la vrei sa fii milionar, intrebari din jocul vrei sa fii milionar, jocul vrei sa fi milionar in limba romana online, vrei sa fii miliardar online

Copyright - © 2005 - 2011 TRX Vrei sa fii milionar - Toate drepturile rezervate. All rights reserved.